м’які сорти віскі краще закушувати копченою рибою – сьомгою, лососем, фореллю; для віскі з яскраво вираженим трав’яним ароматом, такого як Ballantines або Jameson, підходить будь-яка страва з морепродуктів – устриць, мідій, креветок, а також салати на їхній основі, коктейлі з гребінців.15-Apr-2018
Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим і смаженим м’ясом, десертами. Більш легкі віскі краще підходять для копченого лосося і суші. У той час як, середньотілий віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбрією.
Звичка пити віскі з колою і льодом зародилася в США. Американський кукурудзяний бурбон не радує тонким букетом, а замаскувати присмак можна за допомогою коли або фруктового соку. Канадський варіант м’якший – з водою, тоніком або швепсом.
П’ять найкращих закусок до віскі
- Шоколад “Середня” плитка молочного шоколаду не підійде. …
- Яблука і груші Фрукти – теж цілком підходяща закуска під віскі … …
- Копчена риба …
- М’ясо на грилі …
- Сир …
- Пряна горіхова суміш …
- Крекери з копченим лососем …
- Груші з прошутто