Представляємо кілька рецептів, що відповідають цим вимогам:
- Бутерброди з авокадо і помідорами. Корисний перекус для ситуацій, коли на повноцінний обід не вистачає часу. …
- Хлібці з сиром і рибою. …
- Овочевий салат. …
- Індичка з овочами. …
- Салат з оленини. …
- Фруктовий йогурт.
Mar 1, 2019
У цей період потрібно їсти поживні продукти, і чим різноманітнішим буде ваш раціон, тим краще. Насамперед це овочі, багаті на фолієву кислоту: броколі, брюссельська капуста, шпинат, спаржа, авокадо, сочевиця, червона квасоля. Багато її і в насінні льону та соняшнику і горіхах: мигдалі, арахісі, фундуку.
Денний раціон вагітної жінки має містити в собі:
- Білки – не менше 100 г у першій половині вагітності та 120 г – у другій. Щодня прийом нежирного м’яса або риби – 150 г. …
- Вуглеводи – близько 350-400 г на добу. …
- Жири – 80 г на добу, з них 15-30 г рослинні жири, решта тваринні.