У деяких рецептах гранульований часник можна, можливо замінити часниковою сіллю. Часникова сіль – це порошок із сушеного часникузмішані з сіллю. Отже, якщо треба взяти 1/4 чайної ложки часникових гранул, замість них можна використовувати одну чайну ложку часникової солі.
Якщо під рукою немає свіжого часнику, досить легко замінити його на гранульований. Необхідно лише правильно витримати пропорцію. Стандартне співвідношення висушеної приправи до свіжого часнику становить 1 частину, висушену до 3 частин свіжого. У часнику містяться вітаміни групи В, С, Е, До.
Асафетида є одним із найважливіших інгредієнтів у ведичній кулінарії. Вона з успіхом замінює цибуля і часникпри цьому не залишаючи запаху! Лікувальний ефект асафетиди згадується навіть у медичних трактатах Тибету.