Чим небезпечний фритюр?

При неправильній (недостатньо високої для обсмажуваних продуктів) температурі фритюру жир з нього активно вбирається в продукти, суттєво підвищуючи їхню жирність. Крім того, вважається, що при багаторазовому використанні одного і того ж фритюру в ньому накопичуються канцерогенні речовини.

Смажена їжа, і особливо приготовлена ​​в фритюрі дуже калорійна. А стільки калорій організму просто непотрібно, особливо якщо ваш спосіб життя не відрізняється зайвою активністю. Надмірні калорії відкладаються організмом «про запас» у вигляді жиру, що веде до швидкої появи зайвих кілограмів.

Ідеально змінювати його після кожного застосування, але якщо ви готуєте рідко, на тому самому фритюрі можна смажити близько 7 – 10 разів.

Де використовують спеціальне фритюрна олія Воно відрізняється від звичайного соняшникового тим, що його можна, можливо використовувати у 3 – 5 разів довше, і воно не втратить своїх властивостей. Тобто, смачну золотисту картоплю фрі можна, можливо обсмажувати в тому самому обсязі олії до 5 днів без ризику погіршити якість продуктів.

Related Post