Найкраще пити Мінту в “чистому” вигляді маленькими стопками, попередньо охолодивши в морозилці (тоді напій густішає і стає приємно тягучим). Закушувати лікер не обов’язково – це тільки зіпсує враження. Можна подати до нього легкі закуски на кшталт гіркого шоколаду або фруктової нарізки.Jan 3, 2018
ЛікериКатерина Смирнова 18.01.2022 056.4к. Мінту – міцний (35-50%), м’ятний лікер, який легко п’ється, родом із Фінляндії…. Змішайте в келиху:
- м’ятний лікер Мінтту – 50 мл;
- Спрайт (газована вода) – 50 мл;
- лимонний фреш (без м’якоті) – 50 мл.;
- ананасовий сік – 50 мл.
Jan 18, 2022
Для подачі лікеру можна використовувати невеликі чарки, а також високі шоти. З огляду на високу міцність класичного м’ятного Minttu, пити його в чистому вигляді складно – відчувається гіркота м’яти і спирту. Його частіше не смакують, а випивають залпом.
Алкогольний діапазон Minttu варіюється від 40% і 50% спирту за об’ємом (М’ятний Minttu), 35% спирту за об’ємом (Чорний Minttu, Minttu з грушею, Minttu з шоколадом).