Чим славиться Угорщина?

Угорщину поряд із Францією називають раєм для гурманів, настільки знаменита її національна кухня, визнана однією з найкращих у Європі. Серед особливостей тутешньої кулінарії називають пристрасну прихильність її до перцю-паприки, цибулі, свинини і сала. Кулінарна “візитна картка” країни – суп-гуляш.

Угорщина – це “гарячий ключ Європи”. Тут понад 500 унікальних гарячих термальних джерел. А Будапешт з початку 20-го століття вважається Міжнародною столицею лікувального купання. Угорці з посмішкою і гордістю кажуть, що джерело з гарячою термальною водою заб’є з-під землі, навіть якщо просто встромити в неї палицю.

  • Фуа-гра Паштет із гусячої або качиної печінки, зокрема консервований, не є суто французьким винаходом. …
  • Паприка Гурмани називають приправу одним із символів угорської національної кухні. …
  • Сир Tihany. Конкурент французьких сирів. …
  • Салямі Pick. …
  • Марципан …
  • Шоколад ChocoMe. …
  • Торт Естерхазі …
  • Лікер Zwack Unicum.

Угорщина – середньорозвинена індустріально-аграрна держава. У країні високо розвинені садівництво і виноградарство.

Related Post

Чий заступник Іоанн Кронштадтський?Чий заступник Іоанн Кронштадтський?

Іоанна Кронштадтського символом воскресіння великої Росії, Російської Православної Церкви та всього російського народу». У Христі живий, отче наш Іоанні, приведи нас до Невечірнього Світла життя вічні, нехай сподобимося з тобою

Скільки потрібно набрати балів для вступу до бюджету?Скільки потрібно набрати балів для вступу до бюджету?

Прохідний бал ЄДІ для вступу на бюджет зменшився вперше за 10 років У 2021 році вперше за 10 років зафіксували зниження середнього прохідного балу ЄДІ для вступу на бюджет на