Ми придумали використовувати замість неї звичайний пивний келих із плоским дном.
- Гарненько миємо келих зовні. Потім використовуємо його дно замість товкушки. Елементарно!
- Залишки пюре зчищаємо вилочкою в каструлю. Обід готовий!
- Підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм
Apr 7, 2020
Під час варіння клітини картоплі руйнуються і з них виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м’яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не надто багато, інакше картопля стане клейкою.
Що ж робити, якщо картопляне пюре перетворилося на клейстер? Зробіть із нього запіканку: розподіліть пюре тонким шаром у формі для випічки, зверху викладіть масло, сир і панірувальні сухарі, і запікайте в гарячій духовці до рум’яної скоринки.