Чим відрізняється холодне від холодцю?

У центральних і північних частинах Росії холодцем, замість м’ясного холодцю, називають відварену холодну рибу, яка застигла у власному звареному бульйоні, до столу її подають холодною. Щоб у назвах не виникло плутанини зі свинячим холодцем, цю рибу називають просто – холодне.

Холодець і холодець вважаються синонімами. Переважно цю страву називають холодцем у північних і північно-західних районах Росії, тоді як на півдні та південному сході страву частіше називають холодець.

Холодець виходить світлішим, а холодець – темнішим за рахунок тривалішого варіння. А об’єднує їх те, що обидві страви будуть чудово смачними і ситними, якщо, звичайно, зроблені з якісного м’яса. При правильному приготуванні корейка набуває ні з чим незрівнянного смаку і насиченого аромату.

Принципова відмінність заливного від холодцю і холодцю полягає в тому, що для приготування першого використовують желатин, а для другого і третього він не потрібен – головну роль на себе бере добре виварений бульйон.

Related Post

Скільки доз в одному пакетику Біфідумбактерину?Скільки доз в одному пакетику Біфідумбактерину?

Біфідумбактерин, порошок для прийому внутрішньо та місцевого застосування. 5 доз пак 30 шт склад Біфідумбактерін сухий ліофілізат 5 доз Містить ліофільно висушену мікробну масу живих, антагоністично активних штамів Bifidobacterium bifidum

Що входить до Трійчатки ліки?Що входить до Трійчатки ліки?

Склад, форма випуску та упаковка Капсули – 1 капс.: гвоздика запашна, капсула (желатин, барвник: діоксид титану), квітки пижма звичайного, екстракт пижма звичайного сухий, екстракт кори осики сухий, діоксид кремнію аморфний,