Чим відрізняється крем чіз від маскарпоне?

Маскарпоне – зроблений із вершків, це вершковий сир, із прісним смаком, він не може за визначенням бути крем-чиз. Сирний сир, або крем-чиз (це практично друга назва такого сиру) має солонуватий смак і більш об’ємний склад.

Крем-чиз. М’якими вершковими сирами, злегка схожими на сир, часто вдається замінити маскарпоне без шкоди для смаку страви.

Відповідно, вершковий сир – це продукт, який зробили з вершків. Якщо філадельфія – це сирний сир, то маскарпоне можна вважати вершковим, бо виробляють його шляхом згортання пастеризованих вершків.

Для приготування крему нам потрібні саме сирні вершкові сири. Плавлені тут не підійдуть. Найпопулярнішими серед них є Філадельфія, Маскарпоне, Альметте і в нашому регіоні польський вершковий сир Лачати. З усіх цих сирів виходить прекрасний крем-чиз.

Related Post

Скільки грамів паладію в каталізаторі?Скільки грамів паладію в каталізаторі?

Маса паладію, що міститься в «сотах» одного каталізатора, може досягати 1,5-2 грамів. Якщо врахувати, що в деяких преміальних автомобілях застосовуються парні каталізатори, дохід з одного автомобіля може досягати кількох десятків