Чим відрізняється марципан від мигдалю?

marzapane, ісп. mazapán) – суміш подрібненого на борошно мигдалю і цукрового сиропу (або цукрової пудри).

Між мигдальною пастою та марципаном існує невелика різниця. Мигдальна паста має менше цукру і є інгредієнтом для випічки. Marzipan – використовується для моделювання їстівних прикрас або цукерок.

У нього дуже приємний і ніжний смак. 70%-вий обирають поціновувачі легкої гіркуватості. Що більша концентрація дорогого мигдалевого борошна, то, природно, вища і ціна марципана.

Марципани – оригінальні кондитерські вироби із суміші значно подрібнених горіхів і цукрової пудри – марципанової маси. З упевненістю можна сказати, що це дивовижні і корисні ласощі! Усі його види солодкі, ніжні, поживні.

Related Post

Що таке лекало для креслення?Що таке лекало для креслення?

Лекало – креслярський інструмент для побудови кривих ліній. Лекало постійної кривизни являє собою шаблон, що містить одну або більше різних кривих змінного радіуса. Інструмент дає змогу відносно точно будувати ділянки

Чим викликана необхідність запровадження уявлення про темну енергію?Чим викликана необхідність запровадження уявлення про темну енергію?

Уявлення про темну енергію виникло у 1998 році та пов'язане зі спостереженнями за надновими зірками, які час від часу яскраво спалахують на небосхилі і потім досить швидко тьмяніють. Темна енергія