Чим збивати сметану на олію?

Починайте збивати сметану на невеликій швидкості і поступово збільште до максимальної. Спочатку сметана стане пишною, а вже приблизно за 15 хвилин, на її поверхні почнуть з'являтися жовті крупинки. Продовжуйте збиватипоки від олії повністю не відокремиться вся рідина, яка називається пахтою.

Щодо виходу олії. Перший раз з літра сметани у мене вийшло 420 грн. олії, Вдруге – 310 гр. (Брала у різних продавців – пробую)).

Збийте масло на низькій швидкості міксера. Масло має стати м'яким та кремоподібним. Невеликими порціями додайте цукор, постійно збиваючи масло на низькій швидкості. Не забувайте час від часу кулінарною лопаткою очищати краї миски від там, що налип там олії і повертайте його до центру миски.

Related Post

Скільки команд виходить до Ліги чемпіонів у Серії А?Скільки команд виходить до Ліги чемпіонів у Серії А?

Три команди, що розташувалися в самому кінці турнірної таблиці (тобто посіли 18-те, 19-те, 20-е місця), переходять до Серії Б. 4 клуби, що посіли місця з 1-го по 4-те, кваліфікуються до