Перед початком випікання камінь потрібно поставити в холодну духовку і поступово прогріти приблизно півгодини. Потім прямо на нього кладеться випічка (масло додавати не потрібно, в крайньому випадку можна посипати борошном), а коли все буде готове, їжу можна діставати, а кам'яний «піддон» повинен повністю охолонути в духовці.
Як користуватись каменем для випікання в духовці?
Як користуватися пекарським каменем Нагрівайте виріб поступово. Камінь слід ставити в холодну духовку і тримати при 250 °C близько години. Щоб визначити час, коли виріб повністю прогріється, орієнтуйтеся на товщину дошки: 1 см = 30 хвилин у печі. Для викладання тесту використовуйте спеціальну лопатку. Збережена копія
Скільки прогрівати пекарський камінь?
Використання на грилі Помістіть холодне коло для випікання у холодний гриль та розігрійте їх разом. Процес нагрівання грилю та пекарського каменю до готовності до завантаження продуктів займає в середньому близько 30 хвилин – За цей час камінь встигає нагрітися до 210-220 ℃. Збережена копія