Як і будь-який інший улун, ГАБА Алішань можна заварювати до 8-10 разівпоступово збільшуючи час наполягання. Примітно, що саме високі температури дозволяють звільнити з сухого чайного листа максимальну кількість ГАМК (за яку, власне, і цінується даний продукт).
Дозування до 50 мг на добу цілком досяжне при введенні в свій раціон. Габа чаю. Для того, щоб отримати максимальну кількість ГАМК з чаю, але при цьому не вивільнити з чайного листа надлишки кофеїну, теїну та катехінів, рекомендовано так зване "м'яке заварювання".
Взагалі, оскільки цей продукт не має довгої історії, питання про те, що буде з організмом внаслідок частого багаторічного застосування, поки що відкрите. Тому не варто робитигабу» чаєм на кожен день.
Габа приносить користь здоров'ю лише за помірному вживанні. З метою профілактики рекомендується пити не більше 1 чашки ароматного напою на добу. При проблемах зі сном, стресах та нервозності добову порцію можна, можливо збільшити до 2 чашок.