Дайте манго Дозріти, поклавши його в паперовий пакет або обернувши до газети. Залиште пакет на кухонному столі на ніч. Помістіть манго у каструлю із сирим рисом або кукурудзяними зернами. ☝️Перевіряйте фрукт кожні 6–12 годин, щоб не допустити перезрівання манго.
Використовуйте його власний етилен: нещільно загорніть манго у пергамент або у звичайний паперовий пакет і залиште у темному місці за кімнатної температури на ніч або на добу (залежить від стиглості кожного конкретного екземпляра). Піддайте газу: покладіть у пакет з манго фрукти або овочі, що також виділяють етилен.
Тайське манго можна зустріти у продажу майже цілий рік. Проте високий сезон манго припадає на березень-травень. Популярний сорт Кат Чу дозріває навесні. У його плодах мало волокон, тож м'якоть манго дуже ніжна.