Тут потрібно витратити мінімум часу та сил: залийте продукт кип'яченим молоком, зачекайте пару хвилин (потрібний час, щоб настоятися. Якщо використати холодне молоко, доведеться почекати трохи довше; можна, можливо приготувати мюслі з водою.
Порада до рецепту За бажанням – заливаєш мюслі окропом (можна, можливо додати меду) і або вариш хвилин 5, або чекаєш, поки все набухне. Можна, можливо заливати молоком – гарячим або холодним (холодним краще заливати з вечора, а харчуватися вже вранці), можна, можливо з вечора залити кефіром.
Як приготувати мюслі з молоком Молоко не обов'язково має бути знежиреним, можете використовувати, наприклад, 3-4% або 10% вершки. Якщо ви залили суміш гарячим молоком то досить почекати 1-2 хвилини і приступати до смачного та корисного сніданку. Для охолодженого краще дати їм настоятися 3-5 хвилин.