Що буде якщо дуже довго тушкувати свинину?

Занадто коротка термообробка призведе до того, що м’ясо буде сирим, його буде важко розрізати і, найімовірніше, воно буде непридатним до вживання. А якщо ви будете тушкувати його занадто довго, воно стане надто твердим. Найшвидше тушкується фарш. Занадто багато часу не потрібно і рибі або м’ясу курки.

1М’ясо нарізати, обсмажити, перекласти в посуд для тушкування. 2Обсмажити нашатковану ріпчасту цибулю й додати до м’яса. 3Залити водою (або м’ясним бульйоном), посолити, поперчити. Тушкувати протягом години.

Дати закипіти, а потім тушкувати на дуже повільному вогні 45-60 хвилин під закритою кришкою, м’ясо має стати м’яким.

Related Post