Що додати в курячий бульйон?

Курячий бульйон набуває абсолютно іншого звучання, якщо не забути про введення пряних трав. Найкращим варіантом стане сухий або свіжий кріп. Також добре підкреслює смак курячого бульйону петрушка. Деякі кухарі рекомендують звернути увагу на чебрець, який ідеально підходить до страв із курки.

У класичному рецепті бульйону використовується вся курка, але підійдуть і окремі її частини або просто суповий набір із будь-якого супермаркету. Брати тільки грудку не варто: м’ясо може вийти жорстким, а бульйон – ненаваристим. Крім основного інгредієнта, курки, у бульйон додають цибулю, моркву, селеру та приправи.

Варити курку потрібно на помірному вогні без кришки. У процесі варіння необхідно знімати піну, що утворюється. М’ясо можна зробити ароматнішим, додавши у воду цибулину, лавровий лист, мелений чорний перець або інші приправи. Їх треба додавати, коли вода з куркою закипить.

Related Post

Скільки літрів олії в мкпп Шевроле Круз?Скільки літрів олії в мкпп Шевроле Круз?

Оскільки масло в механічній коробці перемикання передач виконує в основному мастильні функції, його витрата порівняно невелика. Як правило, у 5-ступінчасту коробку необхідно вводити 1,6 літра олії, у 4-ступінчасту – 1,3