Що їдять у лотосі?

У Китаї, Японії, Індії лотос використовують як харчову рослину, оскільки він має високу поживність і легко засвоюється. У їжу йдуть кореневища і насіння.

Квітки лотоса та їхні тичинки найчастіше додають до чаю для надання ніжного приємного аромату. Кореневища лотоса їдять практично в будь-якому вигляді: їх смажать, варять, сушать. Кореневища цієї водяної лілії східноазіатського походження часто застосовуються в китайській і японській кухні.

Кореневища лотоса їдять практично в будь-якому вигляді: їх смажать, варять, сушать. З них роблять борошно для коржів, а зацукровані шматочки за смаком схожі на мармелад і є популярним десертом у Китаї. Їх можна їсти практично в сирому вигляді. Корінь лотоса являє собою бульбу або підводний держак.

Кореневище лотоса вважається делікатесом. Його хрустка пружна м’якоть із волокнистою структурою має солодкуватий смак. Дехто порівнює його смак із кокосовим горіхом, але з пікантною ноткою.

Related Post

Скільки щодня можна мазати око тетрацикліном?Скільки щодня можна мазати око тетрацикліном?

Мазь закладають за нижню повіку 3-5 разів на день. Тривалість лікування встановлюється лікарем. при трахомі: кожні 2-4 години або частіше протягом 1-2 тижнів. При стиханні запального процесу препарат застосовують 2-3

Чим загрожує занедбана ерозія шийки матки?Чим загрожує занедбана ерозія шийки матки?

Будь-які запущені ушкодження в області шийки матки можуть стати основою для розвитку онкологічного захворювання, особливо на тлі інфекційного захворювання. Вірус може впровадитись у клітину та пошкодити її на геномному рівні,

Скільки підходів та повторень робити новачкові?Скільки підходів та повторень робити новачкові?

З тим, що новачкам треба виконувати менше сетів і збільшувати їх число зі зростанням тренованості згоден і Лейн Нортон, авторитетний тренер, спортсмен і вчений. Новачкам (стаж до року) він рекомендує