ЗАБОРОНЕНО: Цукерки, шоколад, кондитерські вироби, здоба, морозиво. Гострі, пряні, копчені й солоні закуски та страви, перець, хрін, гірчиця, алкогольні напої.
ХАРЧУВАННЯ В РАЗІ ОЖИРІННЯ
- РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ
- Хліб і хлібобулочні вироби – хліб чорний, висівковий, із цільного зерна – 100 г. …
- Супи – переважно вегетаріанські, 1-2 рази на тиждень на слабкому (другому) рибному або м’ясному бульйоні з овочами, не більше ½ тарілки – 250 мл.
Плоди, солодке Можна їсти кисло-солодкі фрукти та ягоди в сирому та вареному вигляді. У їжу також допускаються несолодкі желе, муси, компоти. Для солодкості в них за бажання можна додавати замінники цукру.