Що можна і не можна їсти під час тромбозу?

Рекомендується обмежити вживання всіх видів тваринних жирів, олії та жиру, одержуваних під час смаження м’яса і м’ясних продуктів, ковбаси, яєчню, качку, шкіру свійської птиці, сосиски, Не рекомендується: незняте молоко, концентроване молоко, вершки, жирні сири, вершкові супи.

Шкідливі продукти:

  • Копченості, смажене м’ясо, тугоплавкі тваринні жири, маринади, консерви.
  • Кава та інші екстрактивні речовини.
  • Продукти, що впливають на підвищене газоутворення в кишечнику.
  • Продукти, багаті на вітамін К (шпинат, салат, яловича печінка).
  • Алкоголь у всіх видах.

Існує багато продуктів, які можуть природним чином розріджувати кров і допомагають знизити ризик утворення тромбів, і ось 10 з них…. Які продукти знижують ризик утворення тромбів:

  • Імбир
  • Оливкова олія
  • Риба
  • Ананас
  • Ромашковий чай
  • Касія або кориця
  • Часник
  • Червоне вино

Помідори сприяють розрідженню крові та знижують ризик утворення тромбів. Такого висновку після відповідного дослідження дійшли шотландські вчені.

Related Post

Що потрібно їсти щоб очистити організм?Що потрібно їсти щоб очистити організм?

12 продуктів для весняного детоксу Зелень … Часник … Яйця … Фенхель … Ячмінь … Брюссельська капуста … Насіння льону … Аспарагус Безпечні способи очищення організму Налагодження питного режиму. …

Чому вода стає гарячою, але не остигаєЧому вода стає гарячою, але не остигає

Зміст:1 1.Проблеми з трубопроводами2 2. Санітарно-технічні причини3 3. Розподіл ресурсів4 Чому є гаряча вода, але немає холодної?5 Що робити, якщо зникла холодна вода?6 Чому з крана не йде холодна вода?7

Скільки прохідний бал у БДУ?Скільки прохідний бал у БДУ?

Прохідний бал склав 324. Прохідні бали за спеціальностями: "менеджмент (напрямки – міжнародний менеджмент, інноваційний менеджмент)" – 347; "економічна інформатика" – 364; «фінанси та кредит» – 350; "економіка" – 341; "економічна