Що можна їсти з ігристим вином?

Шампанське заведено вживати як аперитив, саме по собі, або ж із максимально легкими закусками…. Франчакорта за смаком найближче до французького шампанського і добре поєднується з легкими, ніжними стравами:

  • білою рибою,
  • морепродуктами,
  • сирами,
  • пастою під вершковим соусом,
  • устрицями.

Шампанське п’ють охолодженим, але не кидають кубики льоду прямо в келих. Краще наповніть льодом спеціальне відерце (навпіл із водою) і помістіть туди пляшку. Через 15-20 хвилин напій охолоне до +6-15 °C і його можна буде подавати.

До напівсолодкого шампанського можна подати :

  • пісочне або сирне печиво;
  • фрукти та ягоди (груші, полуниця, ананас, персики);
  • полуничні, шоколадні та горіхові десерти (в ідеалі – на вершковій основі);
  • помірно солоний або солодкий мигдаль;
  • червона риба (у вигляді канапе або як начинка для тостів, тарталеток і канапе).

Related Post

Що означає ПЕМ?Що означає ПЕМ?

Виробничий екологічний моніторинг (ПЕМ) – це довгостроковий моніторинг за станом і забрудненням довкілля, що здійснюється в рамках виробничого контролю. Переклад " пем " англійською Ні, валлійською " пем " –

Скільки дають сах?Скільки дають сах?

Виплата закята є одним із стовпів ісламу. Закят виплачується у розмірі 2,5 відсотка стану людини, що перевищує розмір нисаба. Нісаб, рівний вартості 84,8 грамів золота – це мінімальний розмір стану,