Гарнір до смаженої свинячої печінки . Смажена печінка з пюре. Смажена печінка з гречкою.
- картопляне пюре
- паста капелліні
- паста фузіллі
- гречка на курячому бульйоні
- варена вермішель
- розсипчастий рис
15 Nov 2013
Печінка, будучи білковим продуктом, погано перетравлюється в поєднанні з крохмалистими овочами, тому червоний болгарський перець – ідеальний гарнір для яловичої печінки. Порада: до цієї ідеальної пари можна сміливо додати томати, цибулю, шпинат, селеру та броколі. Вийде прекрасний і корисний гарнір до печінки.
Сметана або вершки – вірні друзі соковитої та м’якої печінки. Просто додайте їх під час тушкування і готуйте не більше 20 хвилин. Останнім пунктом і в списку, і під час приготування буде сіль. Вона забирає вологу, тому додавати її краще наприкінці.