Можливості хлібопічки :
- У хлібопічці можна місити тісто для піци, млинців, і, звісно ж, хліба – білого, чорного, гречаного та іншого.
- Створювати оптимальні температурні умови для того, щоб тісто підійшло.
- Робити хліб із травами або іншими добавками. …
- Підрум’янити вироби, що випікаються.
Хлібопічка передбачає приготування тіста, випікання хліба і здоби. Духовка – тільки випікання, але зате вона дає змогу готувати не тільки борошняні, а й м’ясні, овочеві та рибні страви. Хлібопічка більш функціональна, але має меншу гнучкість у застосуванні.
Чи можна залишати хліб у хлібопічці до охолодження? Якщо у Вашій хлібопічці немає конвекції (вбудованого вентилятора), виймайте хліб із хлібопічки одразу після звукового сигналу, навіть якщо є функція підтримання хліба гарячим. В іншому разі хліб відволожиться. Під час охолодження хліба він трохи пропотів.