Що можна зробити з азотом?

Здебільшого рідкий азот використовують для заморожування продуктів і створення різних текстур. Також чистий азот використовують як харчову добавку E941: добавка до консервованих соків, захисний газ для пакування м’яса та м’ясних виробів, риби, хлібобулочної продукції, різних жирів, схильних до окислення продуктів.

  • Рідкий азот на кухні – це нові можливості для сучасних кухарів.
  • Посудина Дьюара має вакуумну термоізоляцію і ніколи щільно не закривається.
  • Рідкий азот використовують у різних сферах: у будівництві, в медицині, в косметології, у будівництві та в пожежогасінні. …
  • Сорбети та морозиво.
  • Заморожена меренга

Азот застосовують у процесах пакування харчових продуктів, розливу негазованих напоїв, рослинних олій, захисту продуктів, що містять жири, від швидкого окислення, для створення інертного середовища всередині тари та збільшення термінів зберігання.

Related Post

Що таке активне куріння?Що таке активне куріння?

Активне паління асоційоване з ендотеліальною дисфункцією, атерогенним ліпідним профілем, нижчим рівнем холестерину ліпопротеїнів високої щільності в крові та несприятливим впливом на згортання крові.7 Dec 2017 Пасивне куріння шкідливіше за активне.

Скільки солі потрібно додавати до гречки?Скільки солі потрібно додавати до гречки?

У воду слід всипати сіль. На 1 склянку крупи вистачить 1⁄₂ чайної ложки солі або трохи менше. Але краще орієнтуватися на власний смак. Нічого страшного, якщо ви досоліть готову кашу.Oct