Що потрібно зробити, щоб чорнослив став м’яким?

Залити водою кімнатної температури так, щоб вона повністю покривала чорнослив. Накрити харчовою плівкою і залишити на 2-3 години. Вийняти чорнослив із води. Чорнослив готовий до роботи.

Правильний спосіб підготовки цього сухофрукта матиме такий вигляд: плоди замочуються у воді кімнатної температури приблизно на півгодини, а потім ретельно промиваються під краном. Після цього їх можна сміливо їсти або використовувати в кулінарії. Перед вживанням чорнослив потрібно замочувати в прохолодній воді.

Для послаблювального ефекту чорнослив можна вживати в сирому вигляді, додавати в продукти та страви, робити відвари, компоти й настої. Для цілеспрямованого отримання проносного ефекту сухофрукт додають у раціон, починаючи з 5 ягід на добу.

Related Post

Чим небезпечні палені HQD?Чим небезпечні палені HQD?

Незважаючи на привабливі ціни, такі пристрої становлять небезпеку для здоров'я! Неякісний нікотин та ароматизатори не тільки мають поганий смак, але й можуть спричинити алергічні реакції, кашель, головний та серцевий біль.

Що відчуває людина під час неврозу?Що відчуває людина під час неврозу?

Як проявляє себе невроз Серед психічних проявів, які зазвичай важко приховати: тривога, астенія або відчуття безсилля, депресія, фобії, іпохондрія (переконаність у наявності якогось серйозного захворювання), нав’язливі стани. Може пустувати серце,

Скільки можна з'їсти зефіра щоб не погладшати?Скільки можна з'їсти зефіра щоб не погладшати?

Під час дієти можна з'їдати 1-2 зефіринки на день, віддаючи перевагу неглазурованому зефіру з високим вмістом пектину, такому, як «Солодкі історії»: велика кількість пектину відчувається навіть у самій текстурі насолоди