Використовуйте кукурудзяний крохмаль, якщо сирний, вершковий крем або крем-чиз вийшли рідкими. Приблизно на 500-550 гр крему знадобиться одна столова ложка крохмалю. Розведіть крохмаль у воді та додайте до крему.
Спробувати виправити такий крем можна кількома способами:
- Використовуйте желатин. Таким чином вдасться загустити рідкий крем ….
- Використовуйте кукурудзяний крохмаль. …
- Третій варіант загустити крем – чіз – згущувач крему, який продається у звичайних гіпермаркетах.
5 May 2021
Як і чим загустити крем : 5 способів
- Скористатися желатином
- Використовувати цукровий сироп
- Використовувати крохмаль
- Загустити крохмалем і яйцями
- За допомогою марлі
- Корисні рекомендації кондитерів
27 Jan 2019
РОЗШАРУВАВСЯ МАСЛЯНИЙ КРЕМ: ЩО РОБИТИ?
- Якщо ви збивали масло в металевому посуді, перекладіть його в скляний, керамічний або пластиковий.
- Потім поставте крем у мікрохвильовку, на максимальну частоту, на 10 секунд.
- Дістаньте, збийте як слід на максимальних обертах протягом 1-2 хвилин.