Що таке пшеничний крохмаль?

Пшеничний крохмаль – сипуча речовина з перероблених пшеничних зерен. Одна з важливих властивостей крохмального порошку – здатність при нагріванні з водою утворювати густу клейку масу.

Пшеничний крохмаль забезпечує з’єднання кульок і гранул при виробництві такого харчування. – для приготування різних сиропів, пива, безалкогольних напоїв, загущення продуктів – киселів, соусів, усіляких заправок. – у целюлозно-паперовій промисловості – у вигляді наповнювача, у виготовленні гофр картону.

Пшеничний крохмаль містить круглі (20-35 мкм) і дрібні (2-10 мкм) зерна та відрізняється незначним вмістом середніх за розміром зерен. Пшеничний крохмаль утворює клейстери низької в’язкості та більш прозорі порівняно з клейстерами кукурудзяного крохмалю.

Відмінність крохмалю від глютену: крохмаль – це цукор зерна, зі свого боку глютен – це білок зерна. Якщо в описі продукту вказано пшеничний крохмаль, цей продукт НЕ МОЖНА використовувати в безглютеновій дієті.

Related Post

Що робити якщо не склав ЗНО з другого разу?Що робити якщо не склав ЗНО з другого разу?

Перездати в резервні терміни . Якщо школяр завалив один або два іспити, він має законодавче право на перездачу. Звернутися із заявою про нього до шкільного керівництва мають його батьки.Aug 11,

Скільки днів можна приймати Фінлепсин?Скільки днів можна приймати Фінлепсин?

Лікування алкогольного абстинентного синдрому Фінлепсин припиняють, поступово знижуючи дозу протягом 7-10 днів.16 Apr 2020 Раптове припинення прийому препарату може спровокувати епілептичні напади, тому карбамазепін слід. скасовувати поступово протягом 6 місяців