Скільки часу коптити рибу на мангалі?

На цьому пристрій мангалу для копчення не закінчується. Потрібно розвести в ньому вогонь і поставити на нього коптильню. Рибу потрібно помістити в коптильню на 45 хвилин, накрити. Після появи темного золотистого відтінку риба готова.

копчення складає в середньому від 10-15 хвилин до 1 години. Коли копчення закінчиться, відкрийте кришку, щоб волога, що залишилася, випарувалася, а риба трохи підсушилася.

Радимо орієнтуватися на колір диму та зовнішній вигляд риби. Якщо дим став білим, а тушки набули золотисто-коричневого кольору, можна говорити про готовності блюда.

Копчення холодним димом (25-30 град. С) триває 3-4 дні залежно від вологості повітря та величини риби. Дрібна риба в 300-500 грамів буває готова до кінця другої доби, найбільшу доводиться коптити до б днів.

Related Post

Чий сир Горгонзола?Чий сир Горгонзола?

Сир горгонзола (італ. Gorgonzola) – молочний продукт із категорії блакитних сирів родом з Італії. Для виробництва використовують незбиране коров’яче молоко і пеніцилінові заквашувальні бактерії зі спорами цвілі Penicillium glaucum. Час

Які засоби допомагають найкраще впоратися із припливами?Які засоби допомагають найкраще впоратися із припливами?

Зміст:1 Який найкращий препарат від припливів?2 Як позбавитися сильних припливів при клімаксі?3 Які гарні пігулки від припливів при клімаксі?4 Що полегшує припливи? Припливи – це періодичне збільшення обсягу та інтенсивності

Скільки сторінок має бути у навчальному посібнику?Скільки сторінок має бути у навчальному посібнику?

Обсяг навчально-методичного посібника – від 3 до 5 д.а. (від 48 до 80 сторінок формату А4). Відповідно до БСЕ навчальні посібники — це книги для читання, хрестоматії, довідники, словники, адаптовані