Скільки часу потрібно варити козлятину?

Варити до готовності м'яса. Для молочної козлятини знадобиться ще 15-30 хвилин, а стару козу доведеться варити ще 1-1,5 години. Соліть м'ясо в кінці варіння. М'ясо готове до роботи.

Добре «забирає» неприємний запах розмарин та лавровий перець. Для смаження м'ясо слід маринувати в оцті та прянощах. Замаринована козлятина забирається на добу в холодильник. Після такої підготовки м'якоть виходить дуже ніжною та соковитою, без запаху.

Вживання козлятини не заборонено жодними релігійними нормами, її можуть є мусульмани, юдеї.

Дієтологи завжди рекомендують козлятину літнім людям, які страждають на атеросклероз, хвороби серця і тих, у кого ослаблений імунітет. Споконвіку м'ясо кіз вважалося «природною аптечкою». Варто зазначити, що козлятина містить невеликий процентний вміст жиру, порівняно зі свининою та бараниною.

Related Post

Чим небезпечне опущення ясен?Чим небезпечне опущення ясен?

Опущення, за якого оголюються корені зубів, стоматологи називають рецесією ясен. Це не тільки негарно, а й небезпечно. Захворювання, залишене без уваги, може призвести до розхитування зубів і їхньої втрати. Чи

Скільки часу лікуватися трахеїт?Скільки часу лікуватися трахеїт?

Гострий трахеїт проходить за 10-14 днів при правильному лікуванні та відсутності ускладнень. Хронічний трахеїт більш затяжний часу, але при комплексному інтенсивному лікуванні хворий одужує через місяць після початку захворювання. Скільки

Скільки частин у серіалі Велика?Скільки частин у серіалі Велика?

Велика (2020, серіал, 3 сезону) – Кінопошук Продовження історичної драми «Велика» Про життя Російської імператриці. Своє бачення історії правління Катерини зняв Колін Баксі у своєму комедійному серіалі «Велика» та «Велика