Скільки часу розморожується бездрожжеве тісто?

При кімнатній температурі тісто розморожують по одній частині близько 5 годин, у кульках від години до двох.. Вибираючи цей спосіб, дістаньте тісто з пакета і помістіть його в каструлю або миску, присипану мукою|борошном|. Накрийте рушником або кришкою, щоб запобігти провітрюванню, залишити на 5-6 годин. Raj. 13, 1442 AH

Поруч із каструлею запалити конфорки. Саму ємність з тестом підключати не потрібно, інакше, тісто просто висохне і почне підгоряти. Ще одним хорошим способом є розморожування тіста за допомогою водяної лазні, тобто на киплячу каструлю з водою, поставити ще одну і в неї покласти заморожений продукт.

Розморожувати листкове тісто потрібно в холодильнику (до 10 годин), якщо немає часу при кімнатній температурі (до 3 годин). Але тоді на нього потрібно обережно натискати кожні 15-20 хвилин. Краще розморожувати в упаковці, щоб тісто не висохло.

Найкраще розморожувати листкове тісто у холодильнику, оскільки саме цей спосіб забезпечує більш рівномірне розморожування. Для цього листи тіста потрібно поділити і покласти кожен лист на тарілку, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник приблизно на 4 години.

Related Post