Скільки часу смажити крильця у фритюрі?

Смажимо спочатку на одному боці. Кришка зачинена, вогонь маленький. Смажимо до золотистої скоринки. Перевертаємо, смажимо з іншого боку під кришкою 8-10 хвилин на маленькому вогні.

Достатньо промаринувати м'ясо протягом чверті години. Паралельно з цим ми розігріваємо на 180 градусах духовку, а деко встеляємо пергаментним папером. Замариновані крила перекладаємо на лист і поміщаємо в духовку. Запікати будемо протягом 55-60 хвилин.

Прогріти до 200 ° C духовку. Викласти крильця на лист, можна постелити пергамент, щоб легше відмиваються лист. Покласти крильця у духовку на 30-35 хвилин. Останні 10 хвилин запікати під грилем або включати конвекцію, а за 5 хвилин при бажанні змастити жиром, що витопився.

Related Post

Що таке пожежа та її чинники?Що таке пожежа та її чинники?

Небезпечними факторами пожежі є полум’я та іскри, підвищена температура довкілля, токсичні продукти горіння і термічного розкладання, дим, знижена концентрація кисню, уламки й частини зруйнованих апаратів, установок, конструкцій, що зруйнувалися; радіоактивні