Смажимо спочатку на одному боці. Кришка зачинена, вогонь маленький. Смажимо до золотистої скоринки. Перевертаємо, смажимо з іншого боку під кришкою 8-10 хвилин на маленькому вогні.
Достатньо промаринувати м'ясо протягом чверті години. Паралельно з цим ми розігріваємо на 180 градусах духовку, а деко встеляємо пергаментним папером. Замариновані крила перекладаємо на лист і поміщаємо в духовку. Запікати будемо протягом 55-60 хвилин.
Прогріти до 200 ° C духовку. Викласти крильця на лист, можна постелити пергамент, щоб легше відмиваються лист. Покласти крильця у духовку на 30-35 хвилин. Останні 10 хвилин запікати під грилем або включати конвекцію, а за 5 хвилин при бажанні змастити жиром, що витопився.