Скільки часу треба варити хінкалі?

20 хвилин У воді У чашу налийте воду, посоліть і закип'ятіть у режимі «Суп». Опустіть хінкалі в киплячу рідину та перемішайте. Закрийте кришкою та варіть приблизно 15–20 хвилин.

Воду із сіллю довести до кипіння. По одній штучці опустити хінкалі в киплячу воду і акуратно помішувати. Довести до кипіння. Вогонь зменшити, закрити кришкою та готувати після спливання 10 хвилин, якщо в начинці використовується рубане м'ясо — 15 хвилин.

На смакові якості готових хінкалі не впливає той факт, чи були вони перед попаданням у каструлю свіжими або замороженими. Відповідь на запитання скільки варити заморожені хінкаліпрост: час варіння однакове – 10-15 хвилин після закипання та спливання.

Related Post

Основні заборони перед здаванням аналізу на хелікобактерОсновні заборони перед здаванням аналізу на хелікобактер

Зміст:1 Що не можна перед здаванням крові на хелікобактер?2 Як підготуватись до аналізу крові на гелікобактер?3 Чи можна чистити зуби перед здаванням крові на хелікобактер?4 Які препарати не можна приймати

Що робити якщо малюк погано набирає вагу?Що робити якщо малюк погано набирає вагу?

Якщо у дитини гарний апетит, але вона не набирає вагу, зверніться до фахівця. Педіатр проведе необхідні дослідження, щоб виключити можливі захворювання. Недостатня вага малюка може бути наслідком проблем із кишківником,