Усього баранину на кістки слід варити близько однієї години.Dec 26, 2019
– добре промийте свинячі ребра перед закладкою в каструлю; – води додайте стільки, щоб реберця у ній вільно плавали; – соліть реберця в кінці приготування, за 5 хвилин до кінця варіння; – свинячі ребра варяться за часом приблизно 50 хвилин.
Як правильно вибрати баранячі ребра?
- М'ясо не повинно бути замороженим, лише свіжим.
- Якщо реберця мають великий розмір, то тварина була старою, отже, м'ясо виявиться жорстким і сухим.
- Колір свіжого м'яса рожевий, а чи не темно-червоний. Молода свіжина має забарвлення приємної рожевини.
- Жировий прошарок білого кольору.
Aug 18, 2020
25 хвилин – м'ясо готове, соковите, повне соку, з кістки злазить непросто. 30 хвилин – м'ясо вже трохи суші, але ще соковите, легко відходить від кістки. 35 хвилин – м'ясо ще трохи суші, але прийнятно, деякі так люблять, і так часто готують у барах Спб.