Скільки часу вимочувати яловичі нирки?

Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити в холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити бруньки водою втретє і варити до готовності близько 1:00. Калорійність яловичих бруньок – 86 ккал.

Проте професійні кулінари радять вимочувати нирки у простій холодній воді 5-8 годин. Змінивши воду 2-3 рази. Можна також вимочувати нирки, попередньо розрізавши їх навпіл або зробивши на нирках неглибокі надрізи, горизонтальні чи вертикальні.

Як приготувати "Яловичі нирки без запахуДайте постояти протягом 15 хвилин. Одну чайну ложку оцту розведіть в половині склянки води і залийте нирки, перемішайте. Почнеться сильне піноутворення, але так і має бути. Дайте піні осісти і ретельно промийте шматочки під проточною водою.

Воду потрібно злити, а нирки добре промити. Таку саму процедуру повторити 3 рази. Пам'ятайте, що кожного разу нирки слід викладати в киплячу воду. На четвертий раз викласти нирки у киплячу воду і нехай варяться протягом 30-40 хвилин часу.

Related Post

Як можна робити букети з квітівЯк можна робити букети з квітів

Як складати букети флористика? Правильне складання букета з кількох рослин Розподіл квіткових бутонів має бути правильним: скраю – світлі квіти з маленьким бутоном, у середині – темні та насичені квіти.

Скільки комедій написав Шекспір?Скільки комедій написав Шекспір?

📚 У Першому фоліо 14 п'єс позначені як «комедії»: «Буря», «Два віронці», «Віндзорські насмішниці», «Міра за міру», «Комедія помилок», «Багато шуму з нічого», «Безплідні зусилля кохання», «Сон літньої ночі» »,

Що більше Балхаш Чи Іссик Куль?Що більше Балхаш Чи Іссик Куль?

Каспійське море залишається найбільшим озером у світі, Балхаш – на 15 місці, а на 24 місці за розмірами розташувався популярний серед казахстанців Іссик-Куль (Киргизстан), передає Visualcapitalist. Площа Каспійського моря становить