При мінусовій температурі (від -18°С і нижче) гинуть усі мікроби та бактерії, рекомендований час перебування в морозильнику. від 1 до 3 діб. Сирий м'ясопродукт корисний усім собакам, незалежно від віку та породи. Найбільш популярна – яловичина.
Рекомендується розморожувати м'ясо у холодній воді… навіть крижаній, оскільки при цьому м'ясо залишається холодним, не втрачає свіжості та водночас розморожується. Якщо ви розморожуєте м'ясо у теплій воді, помістіть його у водонепроникний пакет, оскільки тепле середовище збільшує швидкість розмноження бактерій.
Шматки на відбивні – 3 місяці за -18 градусів. Цілий шматок свинини вагою понад 500 г, а також кістки – 6 місяців за -18 градусів. Яловичина, як і свинину, можна, можливо заморозити у вигляді заготовок: порційно нарізане м'ясо, на стейки, фарш, кістки і т.д.
Давати собакам м'ясо в замороженому або сильно охолодженому вигляді не рекомендується.