Скільки годин робити йогурт?

Температура сквашування йогурту +42°C. За меншої температури бактерії засинають, а за більшої – гинуть. На сквашування 1 літра молока необхідно від 8 до 12 годин, 3-х літрів – 12-20 годин. Весь інвентар, що використовується, має бути чистим і простерилізованим.

За сприятливих погодних умов для росту і розвитку сходи огірків з’являються на 5-7-й день після посіву, перші справжні листки – на 5-8-й день після сходів. Цвітіння у скоростиглих сортів починається через 30-35 днів після появи сходів, у пізніх – 35-45 днів.

Як зрозуміти, чи готовий йогурт? За консистенцією продукту. Коли йогурт буде готовий, він буде схожий на йогурт 🙂 5.

Related Post

Як часто можна застосовувати імунофанЯк часто можна застосовувати імунофан

При лікуванні дифтерії: щодня одноразово курс лікування 8-10 ін'єкцій. При дифтерійному бактеріоносійстві – одноразово через 3 доби, на курс – 3-5 ін'єкцій. У комплексній терапії дітей з папіломатозом гортані та