Скільки є ознак Судного дня?

У сунні пророка Мухаммада передається про десять великих ознак наступу киямату: Схід сонця із Заходу; Поява Диму (духан);

Було сказано: «Справді, тривалість Дня воскресіння становить п'ятдесят тисяч років. Але для щирого віруючого цей День мине як одну годину. О розумна людина, щоб жорстокість і суворість Судного дня для тебе була легка, тобі необхідно в цьому світі докласти зусиль, робити поклоніння.

Судний день (День суду) – в есхатології авраамічних релігій – останній день існування світу, коли над людьми з метою виявлення праведників і грішників Богом буде здійснено останній страшний суд. У переносному значенні – кінець світу.

Related Post

Що потрібно зробити, щоб швидко протверезіти?Що потрібно зробити, щоб швидко протверезіти?

Найшвидший спосіб протверезіти в домашніх умовах – це стимуляція частин тіла. Потріть вушні раковини (це посилить приплив крові до голови), розімніть ступні. Не буде зайвим, якщо ви почистите зуби або

Скільки людей загинуло на шахті Засядька?Скільки людей загинуло на шахті Засядька?

На момент вибуху під землею було 230 шахтарів. Загинули 34 шахтаря. Вибух стався на глибині 1230 метрів. Вибух на шахті «Листяжна» (2021) Вибух на шахті «Листяжна» Загиблих 51 (5 рятувальників