Консервовану кукурудзу при схудненні не варто вживати через велику кількість цукру в консервуючій рідині. Краще є варену або свіжу кукурудзуале не частіше 2 разів на тиждень.
Шкода кукурудзи Кожен навіть найкорисніший продукт може бути на шкоду, якщо надмірно їм захоплюватися. Тому якщо у вас є такі хронічні захворювання, як тромбоз, виразки чи гастрит, то не варто зловживати цим видом овочевих консервів.
Склад: солодка кукурудза у зернах, вода питна, цукор, сіль. Корисний продукт при помірному споживанні та відсутністю протипоказань з боку здоров'я організму.Кукурудза консервована цукрова Global village.
Енергія 58 ккал | |
---|---|
Білки 3 г | Вуглеводи 10 г |
Жири 0,6 г | Волокна г |