Скільки калорій у маринованих патисонів?

Мариновані патисони зберігають безліч корисних для організму людини речовин. Це вітаміни групи В, РР, Е, С, такі мінерали як кальцій, залізо, натрій, калій, фосфор. З обережністю консервовані патисони варто вживати гіпертоніки.

Харчова цінність та хімічний склад "Патіссон".

НутрієнтКількість100% норми
Калорійність19 кКал8863 г
Білки0.6 г12667 р
Жири0.1 г56000 г
Вуглеводи4.1 г5341 г

Вони нормалізують обмін речовин, запобігають захворюванням серцево-судинної системи, нирок і печінки. Сік патисонів виводить із організму надлишок солей, покращує роботу кишечника та заспокоює нервову систему. Плоди патисону багаті крохмалем, цукром, білками та пектиновими речовинами.

Related Post

Чим відрізняється рентген від Візіографа?Чим відрізняється рентген від Візіографа?

Візіограф перетворює рентгенівське випромінювання на цифрові знімки і передає їх на монітор комп’ютера прямо в кабінеті лікаря. Під час діагностики за допомогою візіографа доза опромінення як для пацієнта, так і

Скільки дається часу на ЄДІ?Скільки дається часу на ЄДІ?

Нагадаємо, загальна тривалість іспиту складає: математика (профільний рівень), фізика, література, ІКТ, біологія – 3 години 55 хвилин (235 хвилин); російська мова, хімія, суспільствознавство – 3 години 30 хвилин (210 хвилин);May