Склад юшки Морська риба корисна тим, що міститься величезний букет корисних мінеральних речовин – йод, бром, залізо, калій, молібден, магній, фосфор, кобальт, сірка, натрій, цинк, марганець, фтор, мідь. Серед вітамінів – група, трохи З, А, D.
У середньому в 100 г такого супу міститься 46 ккалбільше 3 г білків, 1 г жирів і до 6 г вуглеводів. У хімічному складі юшки є вітаміни групи В, а також вітаміни А, С, D.
Харчова цінність та хімічний склад "Вуха рибальська".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Калорійність | 66.7 кКал | 2525 г |
Білки | 8.5 г | 894 г |
Жири | 1.9 г | 2947 р |
Вуглеводи | 4.3 г | 5093 г |