Цукор – 200 гр. Родзинки без кісточок – 1 ста. Розпушувач тіста – 2 год. л.
складові
- 500 г сир
- 2 шт яйце
- 3-4 ст. цукор
- 1/4 ч. л. сіль
- 1 ч. л. розпушувач
- 2-4 ст. манна крупа
- 1 ч. л. ванільний цукор
- 2-3 ст. сметана
Яйце розбити в сир, додати цукор, сіль, розпушувач, ванілін і вимісити. Додати сметану і манку і за побажанням родзинки, чорнослив, терті яблука, що любите. Викласти у форму, таку, щоб товщина шару запіканки була близько 10 см. Запікати перші 35 хвилин при температурі 180 г.
Швидка сирна запіканка з манкою Сир перетерти з яйцями, додати цукор і ретельно перемішати. Потім додати|добавляти| муку|борошно| і знову перемішати, щоб консистенція вийшла однорідною. Залишити на 20 хвилин "настоятися", а потім викласти у форму, змащену олією. Випікати запіканку 30-50 за 180°C.