Якщо ви придбали 1-2 штуки і плануєте з'їсти протягом тижня, то можна зберігати в холодильнику при t -5-7`C. Якщо ж вирішили відкласти на більш тривалий термін або придбали велику кількість, краще зберігати в морозильнику при нижчих температурах, це дозволить зберегти свіжість вашої кози.29 Jan 2018
Щодо інших традиційних для вітчизняного прилавка видів м'яса, заморожена конина зберігається щодо недовго – 6 місяців. Максимально зберегти якість конини та її корисні властивості, а також збільшити термін зберігання м'яса здатна рідинна заморозка, яка в кілька разів ефективніша за повітряну шокову.
Експерти зазначають, що зберігати готову їжу в холодильнику можна до п'яти-семи днів – залежно від того, як обробляється їжа. А продукти в морозилці, наприклад, можуть зберігатися максимально довго.
Курка, індичка та інший птах може зберігатися в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.