Скільки можна їсти варену картоплю?

Відповідно до СНиП готова картопля зберігається менше 18 годин при температурі 200З і нижче. У холодильнику при +50З правильно зберігати продукт менше двох діб. У холодильнику з температурою нижче +40З, овоч зберігається до трьох днів.

Це говорить про те, що якщо ви хочете є тільки картопля – їжте, нічого поганого не буде. У складі картоплі є кальцій, залізо, фосфор, вітаміни B, C, K та P. Також він містить багато клітковини та білка – важливих для організму речовин, які переважно перебувають у шкірці.

Очищена відварена картопля не зіпсується (хоча стане гірше на смак) за 8 годин при кімнатній температурі, а в холодильнику – 2-3 доби. Тушену картоплю відразу ставлять у холодильник, щоб соус не прокис.

Неважливо, чи знаходитесь ви в процесі схуднення чи ні, виключати картоплю з раціону немає необхідності. Однак слід звернути увагу на те, як ви його їсте. Під час приготування варто по мінімуму використовувати масло або взагалі віддати перевагу відвареній і запеченій картоплі.

Related Post

Що означає слово шкода чеською?Що означає слово шкода чеською?

Скоріш за все, прізвисько Шкода походить від давньоруського, українського, білоруського, чеського або польського слова “шкода” – “шкода, збиток, втрата, шкода, вада, псування”. Крім того, прізвище могло бути утворене від дієслова