Режим харчування Як правило, це шість прийомів їжі: три основні і три перекушування. Якщо ваша норма калорій – 1500 ккал, замість трьох прийомів їжі по 500 ккал, ви з'їдаєте за раз не більше 250 ккал. Це, наприклад, один сендвіч або склянка кефіру та яблуко.
Протягом дня рекомендується приймати їжу до 5-6 разів: три основні прийоми та 2-3 перекушування. Така кратність трапез допомагає уникнути переїдання, не відчувати голоду і не відволікатися на їжу протягом робочого дня.
Об'єм порожнього людського шлунка – 500 мл. Саме стільки їжі до нього можна, можливо завантажити. А можна, можливо і в 2 рази більше: розтягування цінного органу до обсягу 1 л цілком фізіологічна норма.