Умови зберігання: зберігати при температурі від +5 до +25 °С та відносній вологості повітря 75-80 %, не піддавати дії прямого сонячного світла. Термін придатності: 4 місяці за дотримання умов зберігання.
При якій температурі зберігати Для тривалого зберігання домашньої пастили необхідна температура +13°С -+ 15°С і вологість повітря в 60%. За таких умов продукт витримує термін зберігання 1,5 місяця. Щоб білівська пастила збереглася протягом року, її потрібно перед тим, як відправити до банків, прогріти в духовці.
2 місяці Пастила завжди має бути упакована, і попередньо підготовлена: висушена та розрізана на невеликі шматочки, якщо це необхідно. У банках та контейнерах вона може зберігатися мінімум 2 місяці, що достатньо для того, щоб вміст ємностей було з'їдено.
Норма: пастили без цукру можна з'їсти 50-100 г день (75-150 ккал), з цукром – не більше 50 г (150-175 ккал).