За кімнатної температури він зберігається 2-3 тижні, а в холодильнику його можна зберігати від 3 місяців і довше. Головне-щоб не зацукрувався. Готовий сироп має к-цію та колір світлого жовтого меду.May 4, 2014
Так сиропи у скляній тарі без консервантів зберігаються трохи більше 2 місяців. Сиропи з консервантом зможуть простояти 3 місяці, сиропи гарячого розливу – 4 місяці. Найдовше зберігаються сиропи пастеризовані: термін придатності вони мають півроку.
Причина використання цукрового сиропу замість цукру в тому, що з сиропом у напої не буде гранул цукру. Скільки можна, можливо зберігати цукровий сироп? Цукровий сироп домашнього приготування, як правило, зберігається у холодильнику тиждень.
Зберігати сироп потрібно в закритій упаковці при температурі не вище 55 ° С, намагаючись не допускати впливу сонячних променів. Термін зберігання, що гарантується виробником: 12 місяців від дати упаковки. Ми пропонуємо сиропи: глюкозно-фруктозний (інвертний), глюкозний та патоку кукурудзяну в фасуванні від 1кг.