Скільки можна зберігати хліб?

Пшеничний хліб слід зберігати за відносної вологості не вище 75%. Температурний режим зберігається в діапазоні 22-25 градусів. Так термін придатності становитиме до трьох днів. Без упаковки термін придатності становитиме не більше 24 годин.05 Jun 2020

Для того щоб хліб довше не черствів, його можна зберігати загорнувши в папір для випікання. Чудове місце для зберігання хліба – Дерев'яна хлібниця, обгорнута лляною серветкою. Хліб довше не черствіє, якщо в хлібницю, де він зберігається, помістити часточку яблука, жменю солі або шматочок цукру.

батон Нарізний за ГОСТом 27844-88 зберігається 24 години, в упаковці 72 години; хліб Білий 1-й сорт за ГОСТом 26987-86 – доба, в упаковці 72 години; дрібноштучні вироби масою 200 г і менше (включаючи бублики) – 16 годин; сухарі «Здобні» – 60 діб.

якщо ви хочете якнайдовше зберегти хрумку скоринку на батоні, загорніть їх у полотняну матерію чи помістіть у паперовий пакет; оптимальне місце для зберігання хліба – спеціальна хлібниця з дерева, де є невеликі вентиляційні отвори.

Related Post