Думки кондитерів щодо термінів зберігання мусових тортів різняться. На наш погляд, ідеальний варіант – 1 місяць. При такому розкладі ви можете бути впевнені, що смакові та естетичні якості десерту залишаться незмінними. Термін зберігання торта мусу в морозильній камері-1 місяць.
Термін зберігання тортів, тістечок та капкейків – 72 години при температурі +5, кейкпопсів, пташиного молока до 120 годин. Мусових тортів до 170 годин при температурі -5/-10 у щільно закритому контейнері.
Зберігання в морозильнику 1 рік, добре упакованим, холодильнику 3 доби.
Технічні умови»: 36 годин – для виробів із вершковим кремом, 72 години – для виробів із желейно-збивним кремом, з фруктовою обробкою та без обробки; 120 годин – із вершковим кремом, що містить консервант (сорбінову кислоту), а також крем із рослинних вершків; 7 діб – для пісочних виробів, 30 діб – для вафельних виробів.