Великі шматки яловичини, телятини, свинини та баранини також зберігаються в морозилці від півроку до року. Невеликі частини червоного м'яса пролежать менше – 4-6 місяців. Дичину (але не дикого птаха) можна зберігати 8-12 місяців. Заморожений фарш витримає не більше ніж 3–4 місяці.
при заморожуванні м'яса теж не руйнуються. На 7 добу зберігання охолодженого м'яса вміст жиророзчинних вітамінів у ньому виявляється таким же, як у замороженому м'ясі після 12 місяців зберігання, ні більше, ні менше. при заморожуванні також змінюються. Більш жорстким чи грубим м'ясо після заморожування не стає.
Охолоджене м'ясо у тушах при вологості 85 % та температурі зберігання охолодженого м'яса мінус 1°С можна зберігати: яловичину – 16 діб, свинину – 12, субпродукти – не більше 2 діб.
Фарш не варто зберігати в морозильної камери довше за три місяці. Якщо ви заморозили великий шматок м'ясаБудьте готові приготувати з нього їжу відразу після розморожування. Якщо приготувати частину, а решту знову покласти в морозилку, загубляться майже всі корисні мікроелементи, зіпсується смак м'яса.