Як зберігати? Свіжу стручкову квасолю загортають у газету чи паперовий пакет і зберігають у нижній скриньці холодильника. Використовувати її треба в найближчі 2-3 дні після покупки.
Консервовану квасолю можна зберігати до 2 років у холодильнику, льоху або на прохолодному балконі будинку. Після відкриття страву потрібно з'їсти протягом 2-3 днів.
Можна, можливо використовувати пакети для продуктів харчування. Ось так просто можна, можливо заморозити стручкову квасолю на зиму. Така квасоля зберігається в морозилці близько півроку, не забудьте підписати ваші заготовки.
Попередньо оброблену квасоля розфасувати по пакетах та прибрати в морозильну камеру. 2. Промиту квасоля опустити в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини, після відкинути на друшляк і помістити на 3 хвилини в каструлю з крижаною водою. Просушити квасоля, розфасувати по пакетах та заморозити.